Més de 1.600 alumnes de primària de la ciutat han patinat sobre gel gratuïtament

L’Ajuntament de Reus, en el marc de la campanya de Nadal 2018 «Reus és Nadal», ha facilitat l’accés gratuït de diferents col·lectius d’infants i joves de la ciutat a la zona de lleure instal·lada a la plaça de la Llibertat, on estan ubicades la pista de patinatge sobre gel i les atraccions de fira. Es tracta de l’aspecte més solidari de la campanya de Nadal de Reus.

Mitjançant la regidora d’Ensenyament i Política Lingüística de l’Ajuntament i amb la col·laboració de l’empresa responsable de l’explotació de la pista de gel (N-Ice skating), un total de 1.626 alumnes d’Educació Primària i d’Educació Especial de 28 escoles de la ciutat de Reus han gaudit gratuïtament d’aquesta activitat amb la seva classe, entre el 27 de novembre i el 21 de desembre.

D’altra banda, a través de la regidoria de Benestar Social i amb la col·laboració del Grefic (Gremi de firaires) s’han distribuït 1.000 vals gratuïts per a infants que es troben en situació de risc i/o vulnerabilitat social. 400 vals s’han donat a infants i adolescents que participen en els diferents projectes de l’àrea de benestar, i han estat distribuïts pels professionals responsables de les següents activitats:

Servei d’intervenció sòcio-educatiu (SIS) Mestral, Migjorn, Carme, Noves Connexions i Petitrens, Arrels i Petits del barris Sant Josep Obrer
Activitats del Projecte de Xarxa d’esports, vinculades a Centre Obert: bàsquet i psicomotricitat del Mestral, activitats de multiesport i balls urbans que es realitzen a l’escola Rosa Sensat i Pi del Burgar.
Centre Obert Mossèn Frederic Bara.
Els 600 tiquets restants han estat repartits a les següents entitats perquè ho puguin distribuir als infants vinculats a les seves associacions:

· CPEE Alba
· Centre Educació Especial Font del Lleó
· Associació provincial de pares i mares amb fills amb dèficit d’atenció amb hiperactivitat o sense
· Aspercamp
· Associació Down Tarragona
· Associació Padel amb tu
· Club Esportiu Alba
· AFANOC
· Villablanca – Serveis Assistencials