Mas Carandell celebra el seu 30è aniversari

Fomentar la cultura de l’aprenentatge és un dels objectius del projecte

L’entitat Mas Carandell està de celebració. 30 són els anys que porta oferint serveis a la ciutadania. Un projecte local pioner i un referent al territori en matèria de formació, orientació i ocupació.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha assenyalat que la paraula que defineix a la perfecció l’entitat és “oportunitats”. “Sense elles no tindríem ganes, ni forces per continuar treballant i formar-nos per tal de ser una societat millor”, ha dit. L’objectiu de Mas Carandell és acostar a les persones les eines i els recursos necessaris per tal de millorar les seves possibilitats de creixement. Unes 59.000 persones s’han matriculat al llarg d’aquests 30 anys, en més de 4.000 accions formatives, i 71.000 orientacions professionals.

El regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, ha convidat a participar en les diferents activitats arreu d’aquest aniversari a tots aquells qui hagin format part d’aquest projecte, alumnes i exalumnes, docents, teixit empresarial, professionals, centres educatius, entitats,  agents econòmics i socials i Administracions, entre d’altres. També ha dit que Mas Carandell porta “30 anys generant oportunitats a les persones i aportant valor a les empreses de Reus i del territori”. Fomentar la cultura de l’aprenentatge és un dels objectius del projecte, que és “sinònim de desenvolupament, valors, progrés i emprenedoria”, ha conclòs.

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, ha esmentat que “no hi ha millor política social que el treball de qualitat”, fet que Mas Carandell compleix a la perfecció, ha aclarit.