L’experiència personal de Claudia Victoria Poblete aterra al Teatre Bartrina

Claudia Victoria Poblete Hlaczik viu a Buenos Aires, treballa com enginyera de sistemes i és aficionada a la ciència ficció. Aquest diumenge 24 de novembre a les 18:00 h, la companyia La Conquesta del Pol Sud, sota la direcció de Carles Fernández Giua, porta aquest relat que explica la vida ‘normal’ de la Claudia, tot i que sota de la seva aparença, s’amaga un recorregut molt poc comú.

Aquesta jove dona va ser educada en els valors de l’entorn militar i, amb 21 anys, va descobrir que era filla de desapareguts i que havia viscut una vida inventada amb uns ‘pares’ que no eren els seus. El seu testimoni en primera persona explica com va assumir la seva vertadera identitat al descobrir que els seus pares biològics havien estat torturats i assassinats. Aquest cas va significar el principi de la fi de la impunitat dels comandaments militars a Argentina.

L’experiència de la Claudia, explicat per ella mateixa, explora les relacions entre l’individual i el col·lectiu. Com s’interrelacionen les vides singulars i la història? De quina manera l’experiència d’alguns té a veure amb nosaltres? Quin sentit tenen, en el món actual, paraules com revolució, memòria i educació? L’espectacle dura uns 80 minuts i es fa en castellà. Els preus de les entrades oscil·len entre sles 15 € i els 9 €.