Les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia escalfen motors

Imatge del cartell de les festes de la Misericòrdia 2019. Foto: Ajuntament de Reus

Les Festes en honor a la Mare de Déu de Misericòrdia escalfen motors amb un dels primers actes previstos i més esperats que és el repartiment del programa d’actes. Aquest divendres 13 de setembre, a les 18:00 h, i des del barri del Carrilet, el Xiquet i la Xiqueta de Reus, acompanyats pel Campi, viatjaran en cotxes d’època fins a la plaça del Mercadal tot repartint el programa de festes.

Precisament el programa ha viscut dues modificacions importants des que es va presentar als mitjans que són, per un costat, el canvi horari del concert jove de Misericòrdia. Serà el dia 20 de setembre, a partir de les 22:00 h, a la plaça de la Llibertat i estarà protagonitzat pels grups Roba Estesa i Doctor Prats. Inicialment el concert s’havia anunciat a les 21:00 h però a causa de l’ajustament horari amb les altres activitats programades s’ha decidit retrassar l’inici musical.

D’altra banda, s’ha cancel·lat l’acte anomenat “Tarda d’ales” previst per a la tarda del 28 de setembre, a les 18:00 h, a la plaça d’Anton Borrell.