L’Ajuntament de Reus presenta la Memòria de mandat 2015-2019

L’equip de govern valora positivament la feina feta durant els últims 4 anys

Jordi Cervera, Montserrat Vilella, Carles Pellicer i Noemí Llauradó. Foto: Laura Vargas-Machuca

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha presentat la “Memòria de mandat 2015-2019”. De la mà dels tinents d’alcalde Noemí Llauradó, Jordi Cervera i Montserrat Vilella, i ha fet balanç de la feina feta durant els últims quatre anys. Una feina de la qual estan orgullosos i satisfets.

Aquesta memòria s’ha definit com “el resum de l’acció de govern d’una ciutat que en aquest període ha assumit reptes, com el d’avançar en el plantejament de les smart cities o en la construcció de la convivència i del bon veïnatge a tots els barris”. Els projectes han estat construïts tal com ha esmentat l’alcalde “al voltant de tres eixos prioritaris: els serveis a les persones, la projecció exterior de la ciutat i la dinamització econòmica”.

Entre els projectes hi destaquen els pressupostos participatius, la persecució de l’incivisme, la recuperació del passeig de la Boca de la Mina, les inversions al Barri Sol i Vista, les remodelacions de voreres i carrers, el futur Barri del Carme i l’impuls a l’habitatge social, entre d’altres.

El batlle ha esmentat que aquesta memòria, en format paper, és un document molt potent que recull tot allò que un govern, en una ciutat tan potent com Reus, ha treballat i realitzat a consciència d’avançar.

D’altra banda, la tinent d’alcalde, Montserrat Vilella, ha assenyalat que “ha estat un mandat marcat, perquè ha estat un govern amb minoria i de tres colors, i això s’ha notat a l’hora de decidir que es podia fer”, tot i que ha confessat estar contenta i satisfeta i amb moltes esperances de continuar fent avançar a la ciutat. Llauradó ha dit que han pensat sempre en el benefici de la ciutadania i han establert molts diàlegs amb l’oposició, fet que valora com a positiu perquè han avançat en objectius comuns. També ha aprofitat per demanar que les polítiques públiques se centrin en les persones, tal com ells ho han plasmat durant la legislatura.