L’Ajuntament adjudica les obres de tancament de la plaça Seguici Festiu, al passeig de Misericòrdia

L’Ajuntament de Reus iniciarà pròximament les obres de tancament de la plaça del Seguici Festiu, l’espai públic ubicat entre el carrer d’Antoni Rius Miró, l’avinguda dels Castellers i el passeig Misericòrdia. El contracte d’obres s’ha adjudicat a l’empresa Bosir SA, per un import de 26.071,81 eur os (IVA inclòs), i els treballs tenen un termini d’execució de tres mesos.

L’obra respon a la demana veïnal, i s’executa com a continuïtat a les obres de tancament de la plaça de la Festa Major, finalitzades el passat mes d’abril. Les dues actuacions formen part d’un projecte integral, seleccionat en l’edició 2018 dels Pressupostos Participatius.

La zona verda de la plaça del Seguici Festiu està oberta als vianants, sense restriccions, i el projecte que s’executarà contempla col·locar tancaments per tal de limitar l’accés a l’espai, i sobretot, poder-lo tancar a les nits per evitar situacions d’incivisme. La proposta dibuixa un disseny per assimilar el tancament al d’altres zones verdes de l’entorn.