La recuperació de la memòria històrica de la Guerra Civil a la Biblioteca Xavier Amorós

La Biblioteca Xavier Amorós continua les activitats previstes en el marc del cicle “Coneixement en creixement” i dedica una xerrada a la recuperació de la memòria històrica de la Guerra Civil que tindrà lloc aquest dijous 31 de gener, a partir de les 19:00 h. En aquesta ocasió anirà a càrrec de Lluís Colomés, que parlarà sobre “El cas del milicià d’Orrit”:

Lluís Colomés és un metge, que a partir d’una experiència familiar, va elaborar un projecte de recerca en arxius, museus i biblioteques que l’ha portat a conèixer amb detall un capítol de la nostra història recent que vol compartir.

Les Biblioteques Municipals de Reus a partir d’aquesta demanda, creen un cicle d’activitats per a donar veu a altres persones que com ell, fora de l’àmbit universitari i professional, han esdevingut especialistes en diverses matèries per un interès personal.

L’anomenen “Coneixement en creixement” i fan una crida per a totes les persones que se sentin identificades amb aquesta situació i vulguin compartir la seva experiència.

La propera activitat d’aquest cicle anirà a càrrec de Jorge Franganillo, professor a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB que ha realitzat una immersió personal en el tema de l’Accident de Txernòbil i que tindrà lloc el proper dia 7 de febrer a les 18:30 h a la Biblioteca Pere Anguera.