La Lliga Contra el Càncer donarà suport als pacients de La Marinada de Roda

El conveni signat entre L'Arc Serveis Assistencials i la Lliga permetrà que professionals i voluntaris tinguin cura dels pacients i de les seves famílies

Conveni Lliga Contra el Càncer i ARC Serveis Assistencials

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre i L’Arc Serveis Assistencials, SL han signat aquest dijous un conveni per donar suport a pacients amb càncer del centre de dia La Marinada de Roda de Berà. La Lliga compta amb un grup de persones voluntàries i professionals especialitzats que té, entre altres, l’objectiu d’orientar i donar suport als malalts de càncer i a les seves famílies. A través d’aquest conveni, la Lliga ofereix el seu suport als usuaris i usuàries del centre de dia que en aquests moments travessen el procés de la malaltia.

Els mateixos voluntaris/es de la Lliga acostumen a ser persones que en algun moment de la seva vida han patit i superat un càncer, de manera que la seva experiència esdevé de gran ajuda per a les persones que actualment ho pateixen.

El conveni s’ha signat amb una validesa d’un any, però la voluntat d’ambdues parts és ampliar-lo un cop transcorregut aquest temps, ja que, tant la direcció del centre que gestiona L’Arc la Lliga estan convençuts que l’experiència serà molt fructífera.

L’acte de signatura del conveni ha comptat amb la presència de la delegada de la Lliga Contra el Càncer al Vendrell, Ros Ensenyat, la gerent de L’Arc Serveis Assistencials, Jerusalem Torra, i la coordinadora del servei SAD Vendrell i Tarragonès de L’Arc Serveis Assistencials, Ana Isabel Almon.