La Llar d’Infants de la Creu Roja a Reus celebra 40 anys

Es posa en marxa un concurs de disseny

La Llar d’Infants Mª Assumpció Cuadrada de la Creu Roja de Reus celebra aquest 2019 el seu 40è aniversari. Ho fa en un bon moment, gaudint de la confiança dels pares i dels menors, i amb energies per tirar endavant per part dels professionals que hi treballen. Per aquesta raó l’organització humanitària vol celebrar l’efemèride amb un conjunt d’accions obertes a la ciutadania.

La més rellevant és la convocatòria d’un concurs públic de disseny per escollir el cartell i el logotip de commemoració dels 40 anys de la Llar d’Infants. El concurs tot just s’ha posat en marxa aquest dilluns i les propostes es podran entregar a la Creu Roja de Reus (c/Dr.Ferran, 33) fins el proper 1 d’abril del 2019, fins a les 13.00 hores. Les bases del concurs es poden trobar a la pàgina de Facebook de l’assemblea local reusenca de la institució i el premi per al guanyador serà una litografia del quadre “Miratge roig” de l’artista Joan Queralt, a banda d’un reconeixement públic. El jurat estarà format pels membres del Comitè Local de la Creu Roja de Reus i de la directora de la Llar d’Infants Mª Assumpció Cuadrada.

Portes Obertes
El proper 4 de juny (18h) la direcció de la llar organitzarà una jornada de portes obertes per tal que totes aquelles persones que ho desitgin puguin visitar les instal•lacions. A més, es convidarà antics professionals i alumnes del centre perquè puguin retrobar-se i recordar moments i anècdotes viscudes.

Finalment, el 28 de maig (19h) la Llar d’Infants impulsa una conferència que tractarà sobre com transmetre valors als infants i que se celebrarà al Centre de Lectura. La xerrada serà d’accés gratuït.

Actualment la Llar d’Infants compta amb 69 alumnes de 0 a 3 anys, acompanyats i supervisats en tot moment per un equip format per 9 professionals de l’àmbit de l’educació infantil. Des de l’any 1986 es troba ubicada al número 24 del carrer d’en Sardà de Reus.