Gran passarel·la per a la igualtat al Museu de Reus

L'esdeveniment se celebrarà al Museu de Reus a l'espai de la plaça de la Llibertat

Presentació de la Desfilada del Taller Baix Camp. Foto: Cedida.

Gairebé un centenar de models desfilaran aquest proper dissabte a les 20:30 h entre les obres d’art que s’exposen al Museu de Reus en la Primera edició de la “TBC Fashion Show. Una passarel·la sense límits”.

Aquesta iniciativa, impulsada pel Taller Baix Camp, comptarà amb models amb i sense discapacitat intel·lectual que desfilaran de manera conjunta sota la batuta de Magda Simó, directora de l’agència de models MsM, lluint peces de diferents establiments del Tomb de Reus.

Aquest esdeveniment, insòlit a la demarcació, se celebrarà al Museu de Reus a l’espai de la plaça de la Llibertat, un indret emblemàtic de la ciutat, que per un dia esdevindrà una gran passarel·la per a la igualtat i en la qual la cultura, moda i solidaritat es donaran la mà per reivindicar una societat més inclusiva.

Aquesta transversalitat que representa l’acte s’ha posat de manifest a la roda de premsa de presentació, en la qual hi han assistit la regidora de Bnestar Social, Montserrat Vilella; la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles; el regidor de Cultura, Daniel Recasens; Josep Ramon Nogués, Director General del Taller Baix Camp, i Magda Simó, de l’Agencia MsM Models. També ha comptat amb la presència d’un representant de NIKKOCENTER, que dona suport a l’esdeveniment, i finalment, el vice-president del Tomb de Reus, Joan Anton Muntanya.

Durant aquestes setmanes els models han estat assajant conjuntament per un esdeveniment ple de llum, música i moda i que combinarà glamour, solidaritat, comerç i cultura.

L’esdeveniment posarà la cirereta als actes de celebració dels 40 anys trajectòria del Taller Baix Camp, una entitat que dona servei a més de 330 persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies.