Èxit d’assistència de la Ludoteca de Nadal al Gaudí Centre

A partir d'aquest mateix diumenge dia 9 de gener comencen les visites familiars "Observem, escoltem i toquem en família"

El Gaudí Centre de Reus ha finalitzat l’activitat i servei de ludoteca, que ha batejat com a “Ludoteca Genial al Gaudí Centre”, amb un gran èxit d’assistència en els quatre tallers que s’han fet i dona pas, a partir d’aquest mateix diumenge dia 9 de gener, a les visites familiars “Observem, escoltem i toquem en família” que començaran per sisè any consecutiu cada segon diumenge de mes.

La finalitat de la ludoteca, pensada per a nens i nenes de 4 a 12 anys, ha estat obr¡r l’espai dedicat a Gaudí als més petits, alhora que se’ls convidava a endinsar-se al món de l’arquitecte i també del Modernisme.

Les activitats han tingut un doble sentit: per un costat, oferir als pares i mares durant aquests dies de vacances de nadal, de poder gaudir d’un espai de conciliació familiar, en el qual durant una hora i mitja els seus fills i filles, acompanyats per unes educadores, han realitzat manualitats relacionades amb el Nadal, amb Antoni Gaudí i amb el Modernisme. D’altra banda, la voluntat ha estat fer més proper l’equipament del Gaudí Centre a tothom.

En total s’han programat quatre tallers diferents i s’hi ha treballat la llum i el color, l’art i la forma, les tècniques emprades per l’arquitecte Gaudí, així com l’època en la que es va desenvolupar la seva obra.

Cal recordar que l’any 2017 el Gaudí Centre Reus va ser certificat com a Equipament de Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme, i des d’aquest moment l’Agència de Promoció té cura de preparar any rere any, un ventall d’activitats que facin que els més petis, acompanyats de les seves famílies o en el cas de les ludoteques ells sols, puguin gaudir d’aquest espai d’una manera propera.

L’obtenció d’aquest segell és fruit de l’aposta que des de de l’Agència s’està duent a terme pel turisme familiar, destacant el Gaudí Centre com un marc preferent per realitzar aquest tipus d’activitats adreçades a públic familiar i consolidar els esforços que es realitzen per desestacionalitzar la visita a la ciutat, permetent assolir l’objectiu d’incrementar el nombre de visitants en família i allargar l’estada reforçant alhora l’oferta de turisme cultural.

Continuació de les visites familiars «Observem, escoltem i toquem en família»
Per sisè any consecutiu, i amb molta acceptació pel públic, el Gaudí Centre organitza cada mes les visites familiars «Observem, escoltem i toquem en família».

L’activitat, adreçada exclusivament a famílies amb nens i nenes d’entre 4 i 12 anys, es realitza el segon diumenge de mes a les 11:00 h, i està destinada a conèixer millor les claus de l’arquitectura d’Antoni Gaudí d’una manera amena, didàctica i participativa.

L’experiència té com a objectius familiaritzar-los amb la figura d’Antoni Gaudí, descobrir la fesomia de Reus i Barcelona en la seva època, detectar textures, conèixer la seva professió i copsar l’estil Gaudí, acabant amb un taller de manualitats relacionat amb l’obra de l’arquitecte.

La proposta serà aquest diumenge dia 9 de gener i serà la darrera de les activitats proposades per aquesta Campanya de Nadal 2021 al Gaudí Centre. Encara es poden  comprar entrades a: ticket.reusturisme.cat.