«Estiu 1993» inicia el cicle de cinema a La Palma

Aquest dimarts comença el cicle de «Cinema a la Fresca», inclòs a les activitats de «L’estiu a la fresca» organitzat per l’Institut Municipal Reus Cultura, amb la pel·lícula «Estiu 1993», de la directora Carla Simón. La projecció es farà a La Palma, a partir de les 22:00 h, i és gratuïta.

El cicle «L’estiu a la fresca» ha començat amb els festivals FAR i Reus Blues, i inclou el cinema a La Palma cada dimarts i cada dijous; el cicle de cinema fantàstic que organitza l’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol al Jardí de la Casa Rull; els concerts al Racó de La Palma o els dos cicles d’estiu de les Biblioteques Municipals de Reus: les «Biblioteques amb DO», a la Xavier Amorós, i les «Biblioteques Chill-out», a la Pere Anguera.

Les activitats d’estiu inclouen també el cicle «Música als barris», organitzat amb motiu de Reus Ciutat de la Música 2018, amb concerts durant tot el mes de juliol, o els «Divendres musicals» i un «Vermusic», en aquest cas al jardí de l’Estació Enològica, el dia 20 de juliol.

Pel que fa a les activitats que s’han programat al Jardí de la Casa Rull, els dimecres del mes de juliol a les 21:45 h i amb entrada lliure, hi haurà el cicle de «Monòlegs a la fresca»; el cicle de concerts «Fil Musical», que es farà cada dijous a les 21:00 h, i que també serà gratuït, i finalment, el «Rullet de Tarda», amb diversos DJ que posaran música els divendres de juliol al vespre.

«Cinema a la Fresca», el cinema a l’aire lliure de La Palma
La programació prevista pel cicle, que es fa dimarts i dijous a les 22:00 h a La Palma, i és gratuïta, és la següent:

10 de juliol
“Estiu 1993”. Direcció: Carla Simón. Intèrprets: Laia Artigas, Paula Blanco, Etna Campillo, etc. Estrena: 16-6-2017. Espanya. 96 minuts. Comèdia dramàtica. Majors de 7 anys
Sinopsi: La Frida, una nena de sis anys, s’enfronta al primer estiu de la seva vida amb una família adoptiva després de la mort de la seva mare.
12 de juliol
Gru 3. Mi villano favorito. Direcció: Kyle Balda, Pierre Coffin i Eric Guillon. Estrena: 30-6-2017. EUA. 90 minuts. Animació, fantasia, aventura. Tots els públics
Sinopsi: L’enfrontament amb Balthazar Pratt porta Gru i Lucy a ser acomiadats com a agents secrets. Tanmateix, aquesta no serà la sorpresa més desagradable per a Gru.
17 de juliol
Los archivos del Pentágono. Direcció: Steven Spielberg. Intèrprets: Tom Hanks, Meryl Streep, Sarah Paulson, etc. Estrena: 22-12-2017. EUA. 116 minuts. Drama. Majors de 7 anys
Sinopsi: La pel·lícula explica els esdeveniments que es produïren el 1971 quan el New York Times i el Washington Post s’uniren per demostrar el valor de la llibertat de premsa en publicar els documents del Pentàgon amb informació classificada sobre la guerra del Vietnam.
19 de juliol
El secreto de Marrowbone. Direcció: Sergio G. Sánchez. Intèrprets: George MacKay, Mia Goth, Charlie Heaton, etc. Estrena: 27-10-2017. Espanya. 109 minuts. Terror, thriller, drama. Majors de 6 anys
Sinopsi: Quatre germans, amb la por que siguin separats després de la mort de la seva mare, s’amaguen del món en la seva abandonada granja, que allotja un terrible secret.
24 de juliol
La bella y la bestia. Direcció: Bill Condon. Intèrprets: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, etc. Estrena: 23-2-2017. EUA. 123 minuts. Musical, fantasia. Apta per a tots els públics.
Sinopsi: Adaptació en imatge real del clàssic de Disney La bella y la bestia, que explica la història de Bella, una jove brillant i enèrgica, que somnia amb un món que s’estén més enllà del seu poble a França.
26 de juliol
El hogar de Miss Peregrine para niños peculiares. Direcció: Tim Burton. Intèrprets: Asa Butterfield, Eva Green, Samuel L. Jackson, etc. Estrena: 30-9-2016. EUA. 127 minuts. Fantàstic, aventures. Majors de 7 anys.
Sinopsi: Jacob, un noi de 16 anys molt unit al seu avi, té problemes per relacionar-se. Després de patir una tragèdia familiar i amb la intenció de conèixer el passat del seu avi, convenç els seus pares per buscar la llar per a infants especials de Miss Peregrine.
31 de juliol
El otro guardaespaldas. Direcció: Patrick Hughes. Intèrprets: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, etc. Estrena: 25-8-2017. EUA. 111 minuts. Acció, comèdia. Majors de 16 anys.
Sinopsi: El prestigiós guardaespatlles Michael Bryce rep un nou client: un assassí a soldada, Darius Kincaid, que ha de testificar en un judici a La Haya contra un cruel dictador.