Es presenta el Gremi d’Hostaleria AEHT Reus

Aquest dijous 19 de desembre s’ha presentat la nova Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Reus a l’Ajuntament de la ciutat, la qual està formada per quaranta establiments, i s’ha lliurat la jaqueta institucional de l’associació a l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.

A banda de la presència de l’alcalde, la presentació ha comptat també amb l’assistència de la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, i del regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, conjuntament amb Francesc Pintado, president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona; Xavier Salvat, president de l’AEH Reus i d’alguns del membres de la nova junta que s’ha donat a conèixer avui: Fanny Batlle del Hotel NH Ciutat de Reus, vicepresidenta; Albert Baiges, professor-assessor d’hostaleria com a secretari i els vocals Alberto Fraile de l’Hotel Gaudi, Magdaleno Pareja de l’Hotel Reus Park, Carmina Mirete del Restaurant Tenis Monterols i Victor Perales de l’establiment FLAPS.

Tots els assistents a la presentació comparteixen que Reus compta amb grans professionals i amb una excel·lent oferta gastronòmica, i tots ells tenen la certesa que la ciutat necessitava la reactivació de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Reus per unir esforços i donar impuls al sector des de l’àmbit privat.

Però la tasca de l’AEH Reus també vol centrar-se en donar a conèixer els avantatges de formar part de l’AEHT per captar nous associats, amb l’objectiu d’aconseguir que aquesta unitat i fortalesa els permeti agilitzar processos administratius i jurídics.

Durant la presentació de l’Associació, Francesc Pintado en nom de la junta, ha agraït el suport de l’alcalde de Reus posant-li la ja mítica “jaqueta de cuina” de l’AEHT. Un present que, des de la constitució de la nova junta de l’AEHT el maig de 2018, s’ha fet a diverses personalitats públiques i referents del sector gastronòmic que han mostrat el seu suport a l’Associació, com és el cas de les 5 estrelles Michelin de la província o de la presidenta de la Diputació de Tarragona.

Aquest suport i representació territorial s’evidencia també en el creixent nombre d’associacions locals i comarcals vinculades a l’AEHT que neixen i es reconverteixen gràcies a la feina feta per l’Associació Provincial: “Hem renovat l’AEH Cambrils, creat l’AEH Tarragona ciutat, l’AEH Salou i ben aviat l’AEH Conca de Barberà”, comenta Pintado. “Els representants de cada entitat local ens trobem cada mes a la junta de l’associació provincial i això permet estar sempre connectats i que la veu del territori es trobi periòdicament i creixi en equip”.