Els teatres Fortuny i Bartrina captiven el públic i exhaureixen entrades

Els teatres Fortuny i Bartrina exhaureixen les entrades per als pròxims espectacles. Per un costat, aquest divendres el Teatre Fortuny rebrà amb un aforament ple de gom a gom l’actuació de Los Vivancos “Nacidos para bailar”, una gran producció en la qual dansa, arts marcials, humor i virtuosisme musical donen forma a una bora que barreja un espectacular atletisme amb un gran eclecticisme artístic.

Els èxits atemporals de les grans llegendes de la música, com Metallica, Deep Purple o Leonard Cohen, es barregen amb una orquestra simfònica, ritmes llatins o el dubstep electrònic. La idea sobre la qual se sustenta aquesta posada en escena fa que l’espectacle prevalgui davant i sobre tot. Es tracta d’un concert únic que no deixarà ningú indiferent. L’espectacle començarà a les 21:00 h i té una durada d’una hora i 45 minuts sense entreacte.

El Bartrina també exhaureix entrades
Per la seva banda, el Teatre Bartrina ha anunciat que no té entrades disponibles per a tres dels espectacles programats durant aquest semestre. Per un costat “So de lluna”, programat pel diumenge dia 10 de febrer, a les 18:00 h, ha exhaurit les 449 localitats de què disposa d’aforament.

També estan exhaurides les entrades per al Black Music Festival pels més menuts del diumenge 10 de març i, finalment, tampoc queden localitats per a l’espectacle “A.K.A”, programat pel diumenge 19 de maig.

Aquest pròxim cap de setmana, el Teatre Bartrina aixecarà el teló el dissabte dia 9 de febrer, a les 21:00 h, per a l’espectacle “La noia de la làmpada”, de Marta Aran. Es tracta d’una producció de la Sala Flyhard i Vania Produccions, interpretada per Oriol Casals, Lara Día, Andrea Portella i Marta Vila.

Les entrades per a l’espectacle estan disponibles a la web del teatre www.teatrebartrina.cat a preus que oscil·len entre els 15 € i els 9 € segons la situació de la platea.