El verd a la façana del Gaudí Centre recordarà que avui és el Dia Mundial del Medi Ambient

El color verd a la façana del Gaudí Centre recordarà a la ciutadania que aquest dimecres dia 5 de juny es commemora el Dia Mundial del Medi Ambient, una efemèride que se celebra a tot el món. Va ser establerta per l’Assamblea General de les Nacions Unides el 15 de desembre de 1972.

El Dia Mundial del Medi Ambient és un dels principals vehicles pels quals l’Organització de les Nacions Unides estimula la sensibiblització mundial al voltant del medi ambient i intensifica l’atenció i l’acció política. Els objectius d’aquesta commemoració és donar una cara humana als temes ambientals, animar a les persones a ser agents actius del desenvolupament sostenible i equitatiu, promoure la idea que la societat és fonamental per canviar les actituds en relació als temes ambientals, i finalment, impulsar una societat que asseguri a totes les nacions i persones el gaudiment d’un futur més segur i pròsper.

La façana del Gaudí Centre
El passat mes de novembre es va realitzar un canvi en la il·luminació de la façana del Gaudí Centre amb un nou sistema d’enllumenat led, que permet oferir un gran ventall de gammes cromàtiques, tan a nivell de colors, com d’intensitat i freqüència del canvi de tonalitats.

Aquesta versatilitat en la il·luminació, permet identificar l’edifici en dies concrets, com a mostra de solidaritat en esdeveniments, jornades i campanyes determinades.