El punt de recàrrega de vehicles elèctrics de l’estació de trens s’enllestirà en breu

L'última estació prevista en el paquet d'inversions d'enguany encara no té data però "serà imminent", segons el regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio

El regidor de Medi Ambient, Daniel Rubio, ha confirmat aquest dilluns, durant la presentació de la fira Velèctric, que les obres de la nova estació de recàrrega de vehicles elèctrics de la zona de l’estació de trens “comencen aquesta setmana”. Així doncs, Rubio ha calculat que en el termini de 15 dies o un mes aquesta estaria enllestida. Es tracta d’una estació semiràpida i s’inclou dins del “pla d’inversions” d’aquest 2018 per a la instal·lació de tres noves estacions de recàrrega de vehicles elèctrics. Una d’aquestes ja està instal·lada, al Pavelló Olímpic de Reus i la tercera, que s’ubicarà a l’avinguda de Països Catalans, a la cruïlla amb el carrer de l’Argentera, encara està pendent. Respecte a aquesta última, el regidor ha detallat que tot i que encara no hi ha una data fixa, s’inclou en aquest paquet d’inversions i “serà imminent”.

Un cop es finalitzin les dues estacions pendents, Reus comptarà amb un total de 22 estacions. Daniel Rubio, a més, ha recordat les bonificacions per als conductors de vehicles elèctrics. La càrrega a la xarxa municipal és gratuïta i els vehicles elèctrics aparquen amb un descompte del 50% als pàrquings municipals. A més, continua vigent la bonificació del 75% de l’impost de vehicles per a vehicles elèctrics.