Detenció per un delicte contra la salut pública per drogues

La Guàrdia Urbana va detenir aquest dimarts 10 de setembre a la tarda un vení de la ciutat per un delicte contra la salut pública per drogues. Al voltant de les 17:00 h es va aturar un vehicle amb tres persones en el seu interior perquè estàva obstaculitzant un carril de circulació.

Durant l’escorcoll es van localitzar quatre navalles i, al conductor del vehicle se li va localitzar a més, a l’interior d’un paquet de tabac, diverses peces de “haixis” perfectament posades en dosis preparades per a la seva venda. A més, en una ronyonera hi portava la quantitat de 420 euros en bitllets fraccionats de 5, 10, 20 i 50 euros.

Davant dels indicis raonables verificats en aquests fets i en no poder demostrar la licidut dels diners trobats, la Guàrdia Urbana va procedir a la seva detenció per un delicte contra la salut pública i va donar inici al protocol establert.

Positiu alcoholèmia
D’altra banda, el passat dimecres dia 11 de setembre a les 6:45 h, es van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques a un veí de Mont-roig de 22 anys d’edat. A l’Avinguda Riudoms amb el carrer Romaní es va produir un accident de trànsit sense ferits (pèrdua de control i pujada damunt de la rotonda) en la qual es va veure implicat un vehicle de la marca Fiat Stylo conduït pel jove, que va donar positiu de 0,57 mg/l d’alcohol en aire aspirat.