Desordre, Gerard Martin i Riccardo Micoli guanyadors del primer concurs de pintades horitzontals

El Casal de Joves, conjuntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, ha organitzat la primera edició d’un concurs de pintades horitzontals, coincidint amb Reus Ciutat del Bàsquet Català 2019.

A aquesta primera edició s’han presentat un total de 17 propostes diferents i d’artistes locals, del Camps de Tarragona, Barcelona i també internacionals.

El jurat, després de veure les diferents propostes presentades ha decidit que els projectes premiats són els de l’artista de Reus Desordre, amb la seva obra «La llibertat guiant el bàsquet», l’obra del tarragoní Gerard Martín, «Geometrització». En tercer lloc, ha premiat a Riccardo Nicola, italìà que viu a Barcelona, amb l’obra «Nit de Gats».

Les obres de Desordre i de Gerard Martí compartiran espai a la plaça Arquitecte Antoni Sardà i, la pintada de Riccardo Nicola, anirà a la plaça Europa.

Aquestes obres es realitzaran durant els propers mesos a les pistes ubicades a la plaça Arquitecte Antoni Sardà i a la Plaça Europa.

El premi del concurs està valorat en 500 euros per a cada artista i l’organització es farà càrrec del cost de la pintura.