Una concentració obliga a tallar les vies del tren a l’estació de Reus

Els talls a les carretes i vies s'han estat produïnt al llarg del dia per protestar en contra de l'empresonament dels consellers

Una manifestació ha obligat a tallar les vies del tren a l’estació de Reus a partir de les 18.10 hores, segons ha indicat Renfe. Unes 200 persones s’han concentren a les vies com a mostra de rebuig per l’empresonament dels consellers i demanant la llibertat d’aquests. També, anteriorment, una protesta ha fet tallar les vies a l’estació de Girona durant més d’una hora, entre les 15.15 hores i les 16.22 hores. L’onada de talls a les carreteres i vies està sent la tònica del dia a molts territoris de Catalunya. Des d’aquest matí  ja s’han produït afectacions a diversos punts i  han continuat durant la tarda.

D’altra banda, el Servei Català de Trànsit, també ha informat d’altres vies afectades poc abans de dos quarts de set de la tarda, a la demarcació de Girona, en concret  la C-25 a Vic per una marxa lenta en sentit nord entre els quilòmetres 178 i 180 on se circula amb retencions. També han patit les afectacions la carretera C-17 a Vic; la C-16 on s’hi alternen les marxes lentes a Navàs i els talls de carretera a Berga; la N-II, que està tallada des de poc després de dos quarts de tres del migdia al Masnou per una altra mobilització; i l’N-240, tallada a Montblanc per una altra manifestació.