Comencen les obres de remodelació del carrer Alt de Sant Pere

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública, ha iniciat aquest dilluns, 8 d’abril les obres de remodelació del carrer Alt de Sant Pere, al tram entre el carrer de Doctor Robert i la Riera de Miró.

L’obra, adjudicada a l’empresa Covan obres publiques, es planteja com a continuïtat de les actuacions de remodelació realitzades en els darres anys als carrers de Travessera Sardà, la plaça Molrius, el carrer de Sant Tomàs, de Sant Miquel i de Josep Anselm Clavé.

La solució adoptada dona major comoditat al vianant, augmentant l’amplada de les voreres actuals i reduïnt la densitat del trànsit, ja que s’elimina la superfície d’aparcament. En aquest sentit, es considera que disposa de suficients aparcaments soterranis propers, com el de la plaça Llibertat i el del Pallol. El projecte manté el sentit de circulació del trànsit actual.

El paviment de les voreres es projecta de panot/terratzo i el de la calçada amb asfalt. L’espai de vianants es protegeix amb pilones, i es planifiquen passos de vianants adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

El termini d’execució de l’obra és de 4 mesos.

La reforma del carrer té un pressupost d’adjudicació de 256.596,39 euros, i està cofinançada a través d’una subvenció del PAM de la Diputació de Tarragona de 127.501,31 euros; i contribucions especials dels veïns.