El Col·legi d’Advocats de Reus se suma al Dia Europeu de la Mediació

Aquest dimarts i dimecres l'entitat organitza dues activitats

Amb motiu del la commemoració del Dia Europeu de la Mediació, que es va celebrar ahir diumenge 21 de gener, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus hi contribuirà amb dues activitats pel dimarts i dimecres, 23 i 24 de gener.

El dimarts 23 de gener, de les 9:30h a les 12:00h -al vestíbul de l’entrada al Jutjat- hi haurà un punt d’informació per poder dur a terme la informació sobre la Mediació a les persones que es trobin a la seu judicial. L’endemà, dijous 25 de gener, la Comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus, amb col·laboració amb l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi d’Advocats de Reus, ha organitzat la
conferència “La ediació en divorci, ajudar a reorganitzar la família”,  impartida pel Llicenciat en Psicologia i Director del Màster de Mediació Professional de la Universitat Pompeu Fabra, Javier Wilhelm Wainsztein. Es durà a terme a la Sala d’Actes de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Reus. Av. Marià Fortuny, 83 1r. de les 16:30h a les 18:30h.