La Brigada Municipal aposta pel vehicle elèctric

La Brigada Municipal està en fase de renovació de part de la seva flota de vehicles de servei

L’Ajuntament de Reus ha adquirit un nou vehicle de serveis destinat principalment al reg de petites zones enjardinades de la ciutat. El vehicle està dotat amb un dipòsit d’aigua de 1.000 litres de capacitat, és de càrrega elèctrica, silenciós i molt maniobrable, característiques que el fan idoni per al reg de petits parterres i torretes que no disposen d’un sistema de regadiu fix, situats en zones especialment concorregudes pels vianants. El preu d’adquisió del veh icle ha estat de 22.728,64 euros i el del dipòsit d’aigua, de 3.025,00 euros.

Hipòlit Monseny, regidor de Via Pública, afirma que “l’adquisició del vehicle ve motivada per dues línies d’acció del Govern de Reus: l’aposta pel vehicle elèctric i el compromís de tenir la jardineria de la ciutat de la màxima qualitat i el més cuidada possible”.

La Brigada Municipal està en fase de renovació de part de la seva flota de vehicles de servei; i ho fa amb una aposta pel vehicle elèctric. A més del camionet de reg que ja està operatiu, actualment té en fase inicial de contractació l’adquisició de dos vehicles de característiques similars: un que es destinarà a treballs de manteniment dels paviments de la ciutat i l’altre a treballs vinculats al manteniment de mobiliari urbà.

La compra del nou vehicle, que utilitzarà la Brigada Municipal, s’emmarca en el procés de renovació progressiva de la flota municipal. Recentment, la Guàrdia Urbana ha adquirit una furgoneta d’atestats i pròximament té previst comprar dos nous cotxes patrulla i una furgoneta.