Ajornada l’actuació d’Eva Fernández al Teatre Bartrina

S'ha ajornat fins al dia 16 de febrer de 2019

L’actuació prevista per a aquest divendres de la saxofonista i cantant Eva Fernández al Teatre Bartrina i en el marc del V Festival de Boleros s’ha ajornat fins al dia 16 de febrer de 2019 per causes alienes a l’espai escènic reusenc. De fet, tota la programació del Festival de Boleros s’ha ajornat fins als mesos de tardor 2018 i hivern 2019, i això ha provocat també que s’hagi hagut de canviar la data del concert previst al Teatre Bartrina. Les persones que ja hagin adquirit les seves localitats i que ho desitgin poden d emanar el retorn de l’import de les entrades o bé guardar-les per a la nova data. Per a qualsevol aclariment o altra informació es pot contactar a través del telèfon del Teatre Bartrina,977 010 658 o bé a través del correu electrònic info@teatrebartrina.cat.

«Mal Martínez, Humor i hòsties»
D’altra banda, el Teatre Bartrina obrirà les seves portes aquest dissabte dia 26 de maig i també l’endemà diumenge. En primer lloc, el dissabte a les 21:00 h, el popular actor Marc Martínez interpretarà «Mal Martínez, Humor i hòsties», una producció d’El Terrat. Aquest és un espectacle en el qual Martínez torna al barri que l’ha vist créixer per pujar a l’escenari de la seva vida. Es presenta davant el públic acompanyat únicament de la seva inseparable guitarra cadete Roca de 95 cm. Els preus de les localitats oscil·la entre els 12 € i els 6 €.

Finalment, diumenge dia 27 de maig, a les 18:00 h, s’ha programat un espectacle familiar, recomanat a partir de 5 anys, amb la companyia Teatre de l’Aurora, que escenificarà «El comte Arnau», una fascinant història d’aventures, amor i tradició, un espectacle familiar sobre la llegenda més apassionant de la cultura catalana, amb música en viu i una gran força visual, pensada per captivar a tot el públic, grans i petits. Les entrades per a aquest espectacle costen 6 €.