Afectacions al trànsit al passeig Mata, del 22 i el 31 de maig, amb motiu de les obres d’asfaltat

Les obres s’han dividit en sis fases per tal de minimitzar les molèsties a la ciutadania

El Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana informa de les afectacions al trànsit que hi haurà al passeig Mata i carrers adjacents entre el 22 i el 31 de maig amb motiu dels treballs de reasfaltat de la via. Les obres s’han dividit en sis fases per tal de minimitzar les molèsties a la ciutadania. En tot moment es deixerà un accés obert a l’estació de ferrocarrils. L’estacionament de vehicles estarà prohibit entre les 00:00h del dia 22 i fins que durin les obres.

Els 22 i el 23 de maig tindrà lloc la primera fase, amb els treballs de fresat, asfaltat i pintura als carrils en direcció a la plaça de Joan Rebull, i la circulació de vehicles es farà pels altres dos carrils, un per cada sentit de la marxa.

Els dies 24 i 24 es farà a la inversa. Es treballarà als carrils en direcció a la plaça Josep M Folch i Torres i la circulació es farà pels carrils nord. L’accés al passeig des des del carrer Ample estarà tallat al trànsit.

El dia 28 es faran els treballs de fresat de la plaça Josep M Folch i Torres. En una primera subfase es faran als carrils nord, i posteriorament als sud. Es permetrà la circulació de vehicles pels carrils en els quals no es treballi.

El dia 29 s’executaran els treballs de fresat a la plaça de Joan Rebull; i el dia 30 els treballs d’asfaltat. L’accés a la plaça des dels passejos quedarà tallat al trànsit.

Finalment, el dia 31 a la nit, entre les 21:00 i les 6:00h, es faran els treballs d’asfaltat de la plaça Josep M Folch i Torres.