Afectacions al trànsit a la plaça de Villarroel, amb motiu dels treballs d’asfaltat

Segons informa el servei de mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana entre el dimarts 23 i el dijous 25 d’octubre hi haurà afectacions al trànist a la plaça de Villarroel, amb motiu dels treballs de pavimentació de l’entorn de la nova rotonda. Les obres formen part del paquet de reposició de l’asfalt, que amb un pressupost de 291.000 euros, ha permès actuar al camí de Riudoms, a la riera de Miró —al tram entre el carrer de Dom Bosco i el carr er del Roser—, al passeig Mata, i al carrer de Cabrera. Les obres tenen el doble objectiu de millorar el manteniment dels carrers per posar-los al dia, i de garantir la segurerat del trànsit. S’actua en vials amb el paviment en mal estat, com a conseqüència del seu deteriorament i envelliment pel pas del temps. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Tecnofirmes.

Les afectacions al trànsit a la plaça de Villarroel s’iniciaran aquest dimarts 23 d’octubre amb una primera fase, entre les 8:00h i les 14:00h, que obligarà a tallar el carrer de Cambrils i l’avinguda de Pere el Cerimoniós. La segona fase, entre les 14:00 i les 20:00h, obligarà a tallar els carrers Batan, Raseta de Sales i Cambrils, i es prohibirà la circulació de camions de la riera de Miró. La nit del 24 al 25 d’octubre, de 21:00h a 6:00h, es portarà a terme la tercera fase, que obligfarà a tallar dels carrers d’accés: els carrers Batan, Raseta de Sales, Riera de Miró, Cambrils i l’avinguda de Pere el Cerimoniós.

Els treballs d’asfaltat completen la inversió en la construcción de la rotonda de la plaça de Villarroel. Via Pública inverteix 53.3000 euros en la construcció de la nova rotonda, amb l’objectiu d’ordenar el trànsit i millorar la seguretat viària. La plaça és un punt clau de la mobilitat, en fer d’enllaç entre les rieres les rondes. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Obres Febial SL, i es completaran amb treballs complementaris d’asfaltat, enllumenat i jardineria.

La nova rotonda, dissenyada en col·laboració de la Guàrdia Urbana, susbtitueix la distribució del trànsit per una única rotonda més senzilla, que permetrà agilitzar la circulació viària.