Noemí Llauradó apel·la el vot de la ciutadania per a les properes eleccions municipals

La candidata a l’alcaldia demana el suport de tots els reusencs i reusenques a la seva candidatura al cicle de conferències EIX 2019

Aquest dimarts, la cap de llista d’Esquerra Reus, Noemí Llauradó ha explicat el projecte de ciutat que tenen per Reus durant el proper mandat en el marc del cicle de conferències EIX 2019 que organitza la Cambra de Comerç de Reus.

Llauradó ha fet un balanç positiu de l’obra de govern que s’ha fet durant aquesta legislatura. Ha remarcat la tasca que des de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, amb Montserrat Flores al capdavant, i des de la Regidoria de Salut , que ella mateixa encapçala, s’han aconseguit els objectius marcats. “Hem assumit les responsabilitats amb perspectiva de ciutadà, posant a les persones al centre de les decisions”, ha recordat la cap de llista.

La candidata a l’alcaldia ha explicat que durant aquests 4 anys de legislatura s’han engegat moltes converses amb persones vinculades amb la ciutat. Llauradó ha afegit “molta gent comparteix amb mi els meus neguits i capteniments sobre educació”. En aquesta línia, la cap de llista ha reconegut la tasca que desenvolupa el col·lectiu de mestres i ha valorat la seva empenta com a eina essencial per educar a les persones a conviure a la ciutat. “La ciutat necessita un Pla Educatiu transversal per tal de contemplar un procés que s’allarga tota la vida i a cada espai de la ciutat”, ha afegit.

Per altra banda, Llauradó assegura que el seu projecte de ciutat inclou els col·lectius minoritaris per fer una ciutat més inclusiva, de tots i per a tots, que tingui en compte les necessitats i preferències de les persones. D’aquesta manera, la candidata ha remarcat que les polítiques públiques també han de ser transversals i contemplar la diversitat reusenca.
En relació a la cultura, Llauradó explica: “després de conversar amb artistes i activistes culturals i percebre les seves opinions, Reus ha d’oferir suport a la creativitat i l’Ajuntament ha de dialogar i ser facilitador de la seva tasca”.
L’entorn també és un dels eixos principals del seu programa. La cap de llista vol enfortir la formació dual, l’acompanyament a les empreses, principalment petites i mitjans, formar els formadors directament a les empreses i conèixer les necessitats del nostre teixit econòmic.
“Reus necessita una nova manera de fer les coses i nosaltres estem preparats per fer-ho”, ha afirmat Llauradó.

En aquest sentit, la candidata ha recordat que ”tot el camí que hem realitzat fins ara volem que continuï, eixamplem la base perquè hi càpiga més gent i poder actuar en més realitats”. Llauradó ha demanat el vot de la ciutadania per “ser més”. Ha subratllat que la seva candidatura compta amb persones preparades per governar la ciutat i la llista és un reflex de la realitat reusenca. També ha demanat el vot del ciutadà per sumar esforços i aconseguir l’alcaldia de la ciutat per construir un Reus millor. Està convençuda que compta amb un projecte de ciutat que sap quines són les necessitats i vol afrontar els reptes de futur immediatament.
També ha apel·lat a aquells reusencs i reusenques que veuen que Reus necessita un impuls. “Tenim l’oportunitat de construir una nova majoria que no es composi només de votants tradicionals d’ERC, sinó també de tots aquells que han deixat de fiar-se dels seus, però volen poder confiar de nou”, ha afegit Llauradó.

Finalment, la candidata a l’alcaldia ha sentenciat: “estem convençuts que podem fer un Reus millor”. I ha afegit que la convicció de tots els votants farà una ciutat més igualitària, justa i cohesionada que compti amb totes les generacions per marcar la història de la ciutat.