Junts per Reus vol reeditar el pacte amb ERC i Ara Reus

La formació proposa un govern de 21 per al segle XXI

Montserrat Vilella, Carles Pellicer, Pep Cuerba i Hipòlit Montseny durant la roda de premsa. Foto: Laura V-M

Junts per Reus, formació liderada per Carles Pellicer, ha donat a conèixer la voluntat de reeditar el pacte amb Esquerra Republicana de Catalunya, amb Noemí Llauradó al capdavant, i el partit Ara Reus, amb Daniel Rubio com a cap de llista. Pellicer també vol mantenir acords estratègics de ciutat amb el PSC.

La ciutadania ha revalidat amb 20.000 vots al govern i per aquest motiu Junts per Reus “veu indispensable començar el mandat amb un govern sòlid de 15 regidors”. L’alcalde en funcions ha esmentat que “per fer realitat aquest objectiu dilluns vam anunciar converses amb els grups d’ERC, Ara Reus i PSC. Ho fem perquè Junts per Reus ha guanyat les eleccions, amb 2.000 vots de diferència respecte a la segona força més votada. Tenim el deure i obligació de contactar amb els grups i formar un govern sòlid i estable”. La formació proposa un govern de 21 per al segle XXI, on plantegen un govern de 15 amb ERC i Ara Reus i un acord de 21 incorporant el PSC de Reus, en els temes estratègics i en grans consensos de ciutat.

D’altra banda, i en consideració del cinquè partit del plenari, la CUP, que en aquestes eleccions ha perdut 3.000 vots, Pellicer ha assenyalat que “no ha de sorprendre a ningú que mantinguin un paper poc propositiu i destructiu com el que vam sentir quan deien que volien el meu cap. Lamentem aquesta actitud poc democràtica”.