Junts per Reus crearà el Festival de les Roses de Reus

Carles Pellicer també proposa crear un Espai del Ferrocarril al Parc del trenet

Un dels àmbits als quals Junts per Reus dóna més importància és el de projecció de ciutat i, una vegada consolidats els diferents festivals que s’organitzen a la ciutat, la candidatura de Junts proposa una nova aposta estratègica en la que reforçar el lideratge cultural i turístic de Reus al país.

Junts per Reus planteja organitzar el Festival de les Roses de Reus, un certamen de varis dies de durada que pretén decorar les principals façanes d’edificis singulars, places, carrers, i aparadors de Reus, amb la participació dels diversos col·lectius de la ciutat, per generar un nou esdeveniment de país que complementi l’actual oferta de Reus.

Amb el nou Festival de les Roses de Reus es reforçarà l’activitat comercial, cultural i turística de la ciutat perquè la programació d’aquest comptaria amb actuacions musicals, de dansa i exposicions que permetran gaudir a la ciutadania.

Espai del Ferrocarril al Parc del Trenet

L’alcaldable Carles Pellicer també posa sobre la taula l’ampliació de l’estació de trens, del Parc del Trenet, a tocar del Santuari de Misericòrdia, amb la voluntat de crear-hi un espai museístic del ferrocarril que pogués ser visitat per les famílies reusenques però també per visitants amb interès en la matèria.

La proposta de Junts per Reus consistirà en allargar l’estació actual del Parc del trenet i dotar l’equipament d’un espai d’exposició per tal que l’Associació d’Amics del Ferrocarril de Reus pugui ubicar-hi la seva àmplia col·lecció de trens i fons vinculat a la història del trens.

Amb aquestes dues propostes, Reus sumaria nou atractius turístics, culturals i museístics i consolidaria el seu paper a l’escena nacional.