ERC afirma que l’acord de govern garanteix estabilitat

Noemí Llauradó ha volgut aclarir que el seu nomenament com a presidenta de la Diputació de Tarragona no té res a veure amb l'alcaldia de Reus

La formació d'ERC Reus durant la compareixença. Foto: Laura V-M

La formació d’Esquerra Republicana de Catalunya Reus ha iniciat el mandat donant explicacions sobre el pacte de govern. Un pacte que haguessin preferit fer amb Junts per Reus i la CUP i que finalment no ha estat possible. La vicealcaldessa, Noemí Llauradó, ha esmentat que amb el govern actual garanteixen estabilitat i una majoria republicana i independentista, objectiu que es van marcar durant tota la campanya. Des de les regidories que gestionarà ERC (Cultura i Política Lingüística, Educació, Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Empresa i Ocupació, Urbanisme i Mobilitat i Salut i Ciutadania) es comprometen a impulsar l’avenç de la ciutat de Reus i es mostren oberts al diàleg amb totes les formacions. Veuen amb bons ulls les intencions del PSC pel que fa al ple d’investidura, quan van posar-se al servei de la ciutat i diuen que buscaran unanimitats o majories àmplies en les seves propostes.

Llauradó ha volgut deixar les coses clares i ha aprofitat la compareixença per aclarir el seu nomenament com a presidenta de la Diputació de Tarragona. Ha esmentat que “les negociacions han estat una lluita pel projecte i en cap cas per les cadires” i que “en cap cas ha estat una moneda de canvi” pel que fa a l’alcaldia de Reus.

Per finalitzar el partit independentista ha esmentat que disposen de les eines necessàries per construir “el projecte de ciutat que ha d’implicar a tota la ciutadania i evidentment a tots els grups municipals, els del govern i els de l’oposició”.