Carles Prats, número 4 de la llista d’ERC per a les eleccions municipals

ERC Reus posa l’èmfasi, novament, en persones independents al partit en la seva candidatura amb la proposició de Carles Prats a la llista. “El futur de Reus per als propers anys passa per una barreja entre el projecte per la ciutat i l’equip de persones que ho han de tirar endavant”, ha destacat Llauradó.

La candidata a l’alcaldia ha explicat que el projecte de ciutat que es planteja ERC-Reus ha d’anar estretament lligat amb persones que tinguin les capacitats, coneixements, il·lusió i expertesa que es requereixen.

ERC-Reus demostra amb la seva candidatura que té un gran interès per les persones. L’objectiu principal és eixamplar la base i sumar cada vegada més gent que se senti identificada amb el projecte republicà de ciutat.

Llauradó ha explicat també que aquests objectius responen a “crear una llista que s’assembli a la ciutat on vivim”. I poder reflectir aquesta realitat, únicament és possible obrint les llistes i incorporant a independents a la candidatura, com Carles Prats.
Amb la seva incorporació a la llista es configura el quart candidat també complint el propòsit inicial de fer una llista cremallera, tenint en compte que ja s’han fet públics els 2 membres previs a Prats: Dani Recasens (número 2) i Montserrat Flores (número 3).

Per Llauradó, “Carles Prats és una persona molt implicada en la ciutat, empresari i independent al partit i aixòens aporta una visió transversal a la llista “. En definitiva, una persona que forma part del teixit econòmic de la ciutat, i que la millor carta de presentació del seu talent i expertesa és com ha sabut transformar i dinamitzar una empresa familiar, rellançar-la i internacionalitzar-la“.
També ha volgut remarcar que, amb la seva incorporació, ERC Reus fa “una aposta clara per l’eix econòmic”.

Prats s’ha mostrat molt satisfet de poder formar part de la llista d’ERC Reus a les properes eleccions municipals. “Per mi és un honor i m’ho prenc com una responsabilitat més poder dedicar un temps de la meva vida al servei públic”, explica l’empresari. «Estic en un moment de la vida que m’he plantejat què puc fer jo per Reus. No ens podem quedar a casa i he trobat el meu encaix en el projecte de futur per la ciutat que m’ha proposat la Noemí Llauradó».

La intenció de Carles Prats, que està a punt d’entrar a l’edat de jubilació, és deixar l’activitat empresarial per poder incorporar-se, després de les eleccions, al projecte republicà.

Segons Prats, Reus té potencial i sónmoltes les empreses de la ciutat que ho demostren cada dia. El programa econòmic de la ciutat ha de tenir en compte el teixit empresarial. “Cal refer ponts i tornar a sintonitzar la relació entre l’Ajuntament i el món empresarial per potenciar el creixement i desenvolupament econòmic en benefici de la ciutat”, ha afegit el número 4.

Currículum de Carles Prats

Nascut a Reus, l’any 1954, en una família de 8 germans. Està casat i és pare de dues filles. Va estudiar a Barcelona ciències empresarials i ben aviat va començar a treballar, motiu pel qual no va completar la llicenciatura. És màster EADA, Curs per a Directius.
La major part de la trajectòria professional l’ha desenvolupat a les comarques de Girona, lloc d’on se sent fill d’adopció. Ha ocupat diferents càrrecs directius en empreses del sector paperer i el 2012 decideix tornar a Reus a l’empresa familiar EMILIO MIRÓ SALVAT, SA. Actualment n’és el director general.

Carles Prats compta entre les seves aficions culturals el teatre, la música i la lectura de novel·la històrica. És seguidor del Reus Deportiu d’hoquei patins i soci del Círcol i del Centre de Lectura.