Acord polític per a la configuració del nou Govern de Reus

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha anunciat aquest dijous, 27 de juny l’acord polític per a la configuració del nou Govern de Reus, subscrit per Junts per Reus, Esquerra Republicana de Catalunya i Ara Reus. Pellicer ha comparegut en roda de premsa acompanyat de Noemí Llauradó i Daniel Rubio, caps de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya i Ara Reus, respectivament, per anunciar els dos eixos principals del pacte de govern: la composició d’un govern de majoria estable, integrat per 15 regidors; i la prioritat del nou executiu d’elaborar un pla d’acció municipal que defineixi el full de ruta de l’acció de govern durant el mandat.

Fruit de l’acord, l’alcalde presidirà un govern que tindrà a Noemí Llauradó com a vicealcaldesa. Montserrat Vilella, Daniel Rubio i Daniel Recasens ostentaran la segona, tercera i quarta tinences d’alcaldia, respectivament. El nou executiu estarà format per 13 regidories:

Regidoria de Serveis Socials: Montserrat Vilella.
Regidoria d’Economia i Coneixement: Teresa Pallarès.
Regidoria de Projecció de Ciutat: Montserrat Caelles.
Regidoria d’Esports: Josep Cuerba.
Regidoria d’Hisenda: Maria Luz Caballero.
Regidoria de Desenvolupament Urbà i Via Pública: Hipòlit Monseny.
Regidoria de Cultura: Daniel Recasens.
Regidoria de Participació i Bon Govern: Montserrat Flores.
Regidoria d’Empresa i Ocupació: Carles Prats.
Regidoria d’Urbanisme i Mobilitat: Marina Berasategui.
Regidoria de Seguretat i Convivència: Dolors del Mar Vázquez.
Regidoria de Recursos Humans: Daniel Rubio.
L’alcalde té previst de convocar una sessió extraordinària i urgent del ple de l’Ajuntament per aquest dijous a les 10:00h per aprovar el cartipàs municipal.

Finalment, l’alcalde ha anunciat en la roda de premsa la invitació que els tres signants del pacte de govern han fet a la CUP perquè s’incorpori a l’acord.