Pas endavant per al futur centre aquàtic i de fitness de Reus

El pròxim ple votarà l’estudi de viabilitat i posteriorment es licitarà el projecte que suposarà dos anys de construcció

El futur centre aquàtic i de fitness de Reus, a punt de fer un nou pas endavant. El pròxim ple del 28 de setembre votarà l’estudi de viabilitat del projecte i posteriorment es podrà licitar la concessió de l’obra i l’explotació del complex. El nou centre esportiu de titularitat municipal, amb un conjunt de piscines cobertes i espais complementaris, s’ubicarà al sud de la ciutat, annex al Pavelló Olímpic, en un àmbit d’actuació de gairebé 8.000 m2.

L’equip de govern el considera un projecte prioritari i molt demandat per la ciutadania. “Patim un dèficit de piscines cobertes”, reconeix l’alcalde Carles Pellicer. Actualment a la ciutat hi ha tres piscines cobertes -una de pública, al pavelló, i dues de clubs esportius, a la zona nord-est.

L’estudi de viabilitat preveu quatre mesos de redacció de projecte i 24 mesos per a construir-lo, si bé els terminis podrien escurçar-se per part dels promotors. Es presenta com un centre aquàtic orientat a un ús social. “Serà una piscina no per fer esport, sinó per fer salut”, segons ha dit l’alcalde, aquest dimarts.