Organitzen un concert a Reus en benefici de Càritas

Els beneficis es destinaran a la creació del Centre Residencial d'Inclusió per a dones

Mémora organitzarà en col·laboració amb la Cambra de Reus un concert solidari en benefici de Càritas el dissabte 20 de novembre a l’Església Prioral de Sant Pere, on la Coral de la Universitat Rovira i Virgili (URV) interpretarà el ‘Rèquiem’ de Fauré.

En un comunicat aquest divendres, ha explicat que els beneficis es destinaran a la creació del Centre Residencial d’Inclusió per a dones de Càritas, en col·laboració amb l’arxiprestat de Reus, Càritas i l’Associació de Concerts de Reus.

L’acte es farà “després de la bona rebuda que va rebre la iniciativa a Valls” (Tarragona), on el 23 d’octubre va tenir lloc el primer concert per recaptar fons per al nou projecte de l’entitat social, el Centre d’Acollida Maria Bonet, a l’Església de Sant Joan.

El gerent de Mémora a Tarragona, Javier Ríos, ha destacat que es van recaptar més de 2.700 euros “gràcies a l’elevada assistència i a la col·laboració de diverses institucions i entitats” de Valls, i ha agraït la col·laboració del consistori de la població, de la seva Cambra de Comerç, les parròquies de Sant Joan, Sant Antoni i del Carme, i Amics de la Música de Valls.