Música en directe i cinema, les dues apostes culturals de Reus per aquest estiu

El regidor de cultura, Daniel Recasens, afirma que aquestes activitats s'adapten a les mesures de prevenció per tal de garantir la seguretat de les persones

Presentació de les activitats culturals de Reus per aquest estiu. Foto CEDIDA

L’Institut Municipal Reus Cultura de la Regidoria de Cultura ha presentat aquest matí les activitats d’estiu previstes per a aquest mes de juliol i que estan centrades en la música en viu i el cinema. La programació s’ha organitzat amb la col·laboració d’altres departaments de l’Ajuntament, com el de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania, pel que fa al Fil Musical, i amb altres entitats o promotores com l’AMCA, pel Festival Reus Blues; el cinema al Jardí de la Casa Rull, de l’Associació de Jugadors de Rol, o el Submarino Summer Fest, que s’ha muntat amb Produccions Submarines.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha volgut remarcar que “hem volgut mantenir per a aquest mes de juliol una programació cultural que permetés aquestes estones d’oci a la ciutadania, adaptant-nos òbviament a les mesures de prevenció que ens marquen les autoritats sanitàries per tal de garantir la seguretat i la salut de les persones”. Pel regidor, “atesa la situació de crisi que viu el sector cultural arran de la pandèmia hem volgut  mantenir la ment activa i la imaginació i adaptar els espais i les programacions per continuar oferint programació cultural”.

Així doncs, la programació es reparteix entre diferents espais i diferents dies de la setmana, durant tot el mes, i s’organitza en diferents cicles: Cinema Fantàstic, Cinema a la Fresca, Festival de Blues, Fil Musical, Submarino Summer Fest.