L’aeroport de Reus es queda sense vols comercials durant tot l’hivern

L'aerolínia Binter cancel·la la ruta amb les Canàries a causa de la baixa ocupació i les pèrdues econòmiques

L’aerolínia Binter cancel·la la ruta de l’aeroport de Reus a finals d’octubre després de tres mesos d’operacions. Es tracta d’una decisió que la companyia justifica davant la baixa ocupació dels vols que s’oferien setmanalment entre la capital del Baix Camp i l’arxipèlag canari. Fonts de Binter han assenyalat que la ruta comportava pèrdues econòmiques i la previsió de futur no apuntava que es revertís la situació.

La companyia va inaugurar aquesta ruta l’1 de juliol i a partir de novembre deixarà d’operar-hi. Binter també promocionava la connectivitat des de l’àrea metropolitana de Tarragona amb totes les illes de l’arxipèlag, una operació que en el seu dia es va considerar una “oportunitat turística”.

En un comunicat, la Cambra de Reus ha lamentat la cancel·lació d’aquesta línia regular, però alhora n’ha tret una lectura positiva per la feina de visualització de l’aeròdrom reusenc. El president de l’organisme, Jordi Just, descarta que sigui moment de retrets i ha assenyalat que l’impacte de la pandèmia ha afectat a l’activitat aeroportuària. En aquesta línia, Just ha insistit a reclamar la futura estació intermodal del Camp de Tarragona per incentivar les possibilitats de l’Aeroport de Reus. Amb la cancel·lació de la ruta amb les Canàries, l’aeroport de Reus es queda sense vols comercials a l’hivern per segon any consecutiu.