Reus tanca el Congrés Internacional de la Bicicleta més concorregut

Més de 60 ponents i 215 inscrits han fet del congrés de Reus un dels més concorreguts de les sis edicions que s'han organitzat

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull; i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, han clausurat aquest divendres, 19 de maig, el 6è Congrés Internacional de la Bicicleta, que ha tingut lloc a les instal·lacions de FiraReus. Més de 60 ponents i 215 inscrits han fet del congrés de Reus un dels més concorreguts de les sis edicions que s’han organitzat.

El congrés és el principal fòrum de Catalunya sobre les novetats i l’intercanvi d’experiències relacionades amb el món de la bicicleta entre administracions públiques, professionals del sector, entitats i usuaris.

Més de 60 ponents d’arreu de Catalunya, el País Basc o Andalusia han participat en les diverses sessions del Congrés que promou l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de les principals entitats d’usuaris que promouen aquest mitjà de transport.

Durant el Congrés, entre altres temes, s’ha abordat la promoció, el disseny i la seguretat en l’ús de la bicicleta en àmbits urbans i interurbans, tant pel que fa als desplaçaments de caràcter quotidià com a la pràctica de l’esport o la realització d’activitats de turisme i lleure. També s’han analitzat els impactes que té en l’economia, la salut i el medi ambient i es posarà l’accent en la innovació i en el paper de les noves tecnologies de la informació i la comunicació en el sector.