Les Biblioteques Municipals de Reus presenten “La Penya dels Signes”

Les Biblioteques Municipals de Reus participen activament el pròxim 8 de maig a la jornada matinal d’intercanvi d’experiències sobre clubs de lectura infantils i juvenils que es realitza en el marc de la 33ª edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que es porta a terme del 2 al 14 de maig a Mollerussa (Pla d’Urgell). Les biblioteques reusenques hi presentaran l’experiència del club “La Penya dels Signes”, que des de fa uns anys es dinamitza amb molt d’èxit entre lectors joves d e la ciutat.

El Grup de Treball BibBotó del Col·legi Oficial de Biblioteconomia i Documentació de Catalunya, la Central de Biblioteques de Lleida i el Consell Català del Llibre organitzen la sessió d’intercanvi d’experiències en la qual es presentaran clubs de lectura infantils i juvenils de diferents biblioteques d’arreu de Catalunya.

La representant de la biblioteca infantil de les Biblioteques Municipals de Reus Dolors Bargalló oferirà la ponència “Penya dels signes: passant passant per la lectura ens anem enganxant”. El format d’aquest club no gira a l’entorn d’una única lectura sinó a partir de les propostes diverses a l’entorn d’un tema, un gènere o un autor fetes per la dinamitzadora i els mateixos participants. També és una fórmula per anar descobrint lectures imprescindibles d’autors universals i especialment dels catalans.