L’Àrea d’Esports cedeix la piscina municipal a l’Escola La Muntanyeta

Aquesta col·laboració té com a objectiu principal millorar els aspectes psicomotrius i de salut dels alumnes d’aquesta entitat

L’Escola La Muntanyeta-Associació Provincial de Paràlisi Cerebral utilitza aquest curs la piscina municipal coberta de l’Hospitalet de l’Infant. Això és possible gràcies al conveni de col·laboració que han signat enguany la regidora d’Esports, Cristina Borràs, com a presidenta de l’empresa Llastres Serveis Municipals SL; i la directora de l’Escola, Núria Buira.

En virtut d’aquest acord, l’empresa municipal que gestiona els esports a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant cedeix aquest curs les instal·lacions esportives municipals a l’Escola La Muntanyeta per realitzar les activitats aquàtiques que els professionals d’aquest centre vegin oportunes per als seus alumnes d’educació especial. En concret, hi ha prevista una sessió d’activitats a la piscina coberta de l’Hospitalet de l’Infant cada trimestre. La primera va tenir lloc el mes de novembre; la segona, el passat 17 de març; i la tercera és prevista per al mes de maig.

Aquesta col·laboració, fruit de l’ interès comú d’ambdues parts per actuar i incidir en la pràctica de l’activitat física com a eina d’autonomia de la persona, té com a objectiu principal millorar els aspectes psicomotrius i de salut dels alumnes d’aquesta entitat, així com l’elasticitat i la mobilitat de les articulacions, la coordinació d’accions i moviments i la relaxació del to muscular, entre d’altres, mitjançant l’activitat en el medi aquàtic.