Joventut obre converses amb grups de joves per elaborar el nou Pla Local de Joventut

El departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania ha començat el procés d’elaboració del nou Pla Local de Joventut que ha de definir les línies estratègiques d’actuació en polítiques de joventut municipals pels propers 4 anys.

El Pla tenia previst fer uns grups de discussió amb joves per recollir opinions i propostes però aquest procés participatiu s’ha vist directament afectat per les mesures sanitàries decretades per reduir el contacte social i millorar el risc de contagi de la COVID19.

En aquest sentit, des de Joventut han adaptat el pla de treball i es marquen com a prioritat conèixer, amb tant de detall com sigui possible, com estan vivint els joves aquesta situació, amb l’objectiu d’incorporar aquestes necessitats al nou Pla Local de Joventut.

Converses amb grups reduïts de joves online
Durant aquest mes de novembre han començat una sèrie de trobades en format on line i de petit format amb joves pe saber com estan, com se senten i què necessiten.

Els joves estan essent un dels col·lectius àmpliament castigats per la pandèmia: han hagut d’adaptar els seus estudis, canviar els hàbits d’oci, a molts els hi ha tocat interrompre la feina i segurament la majoria han hagut d’ajornar projectes de futur.

El pla Local de joventut de Reus haurà de donar resposta a totes aquestes dificultats, i és per això que s’estan fent aquestes xerrades amb joves.

En aquest sentit, des de Joventut de l’Ajuntament es fa una crida als joves d’entre 16 i 25 anys per tal d’obrir el ventall de participació per a la redacció del nou Pla Local al màxim possible. La voluntat és aconseguir que totes les persones que tinguin fanes de parlar, proposar o compartir inquietuds s’apuntin i puguin participar en els pròxims grups de treball.

Ara per ara n’hi ha dos de previstos:

– Dimarts dia 24 de novembre a les 18:00 h

– Dimecres 25 de novembre a les 19:00 h

Cal apuntar-se prèviament enviant un correu electrònic a info.joventut@reus.cat.