Comencen les obres d’arranjament de la font de la plaça del Canal

La font s’havia malmès com a conseqüència del pas del temps i pel productes utilitzats per al manteniment de l’aigua

L’Ajuntament de Reus ha iniciat els treballs de millora de la font de la plaça del Canal. L’actuació consisteix en l’arranjament del vas exterior del sortidor d’aigua, i ha de contribuir a millorar la imatge de l’entrada a la ciutat des de la carretera de Salou. La font s’havia malmès com a conseqüència del pas del temps i, especialment, a causa dels productes utilitzats per al manteniment de l’aigua.

L’obra, amb un cost de 60.000 euros, ha estat adjudicada a Talleres Valero Reus SL. La direcció tècnica va a càrrec de la Brigada Municipal. El termini previst per l’execució de l’obra és de 3 mesos.

Hipòlit Monseny, regidor de Via Pública, afirma que “l’obra forma part de la inversió que el Govern de Reus fa per posar al dia els espais públics de la ciutat i, en aquest cas, es tracta d’un punt important com a nus de comunicacions i és la porta d’entrada a la ciutat per les persones que ens visites des de la carretera de Salou”.

El sortidor de la plaça del Canal està format per dos vasos a diferent nivell. L’actuació es realitzarà a la pell exterior del vas superior. Es tracta d’un vas de formigó, el perímetre exterior estava revestit amb xapa d’acer patinable. La intervenció preveu la neteja i reparació puntual del vas; i la instal·lació d’un nou revestiment amb panells de fibra de vidre, especialment formulats per resistir els productes utilitzats per al tractament de l’aigua. Els panells es col·locaran sobre un rastells d’acer inoxidable.