Acaben els treballs d’asfaltat i pintura del carrer Alt de Sant Pere de Reus

L'Ajuntament de Reus ha reobert al trànsit aquest dijous 18 de juliol

L’Ajuntament de Reus obre al trànsit aquest dijous, 18 de juliol el carrer Alt de Sant Pere, una vegada finalitzats els treballs d’asfaltat i pintura, darrera fase de les obres de remodelació del vial.

L’obra, adjudicada a l’empresa Covan obres publiques, dona continuïtat de les actuacions de remodelació realitzades en els darres anys als carrers de Travessera Sardà, la plaça Molrius, el carrer de Sant Tomàs, de Sant Miquel i de Josep Anselm Clavé. La solució adoptada dona major comoditat al vianant, augmentant l’amplada de les voreres actuals i reduïnt la densitat del trànsit.

El paviment de les voreres és de panot/terratzo i el de la calçada amb asfalt. L’espai de vianants s’ha protegit amb pilones, i s’han definit passos de vianants adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

La reforma del carrer ha tingut un pressupost d’adjudicació de 256.596,39 euros, i està cofinançada a través d’una subvenció del PAM de la Diputació de Tarragona de 127.501,31 euros; i contribucions especials dels veïns.