El Teatre Bartrina retorna els imports dels espectacles suspesos per la Covid

Malgrat que les actuacions hagin estat reprogramades, les localitats posades a la venda s’han hagut de reduir substancialment

Façana del Teatre Bartrina de Reus. Foto CEDIDA

El Teatre Bartrina està procedint al retorn massiu de totes les localitats dels espectacles que es van haver de suspendre per la COVID-19 durant el primer semestre, malgrat hagin estat reprogramats a la temporada de tardor, per la impossibilitat de mantenir els aforaments tal i com es van vendre.

Per tal de mantenir les mesures de seguretat sanitàries i de distància social en tot moment, les localitats posades a la venda s’han hagut de reduir substancialment.

D’aquesta manera, les persones que van comprar les entrades per internet rebran el abonament de l’import total de la compra a la targeta utilitzada per a fer la compra.

Aquells que van adquirir les entrades a taquilla tindran dues opcions:

  • Emplenar el formulari que s’habilitarà en breu a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Reus per a poder fer el tràmit telemàticament amb idCat Mòbil i rebre l’abonament de les entrades via transferència bancària.
  • Passar per taquilla de dimarts a divendres en horari de 18h a 20h i se’ls retornarà l’import de les entrades en efectiu, independentment del mitjà de pagament utilitzat.

Nova programació

D’altra banda, la programació Tardor 2020 es posarà a la venda al setembre amb el nou aforament. Gràcies als esforços del teatre i sobretot de les companyies, tots els espectacles del primer semestre han estat reprogramats llevat dels espectacles “L’amic retrobat” i “Solitud”.

Des del Teatre Bartrina s’anima als espectadors a recomprar les entrades de seguida que es posen a la venda atès que seran aforaments reduïts i què, per tant, s’esgotaran abans. L’equipament cultural ha establert un protocol amb totes les mesures de seguretat necessàries per adaptar-se a la nova normalitat i garantir la seguretat de tothom.