El Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata es reobre al públic

Aquest dissabte 27 de novembre l’Agència de Reus Promoció reobre el Pavelló dels Distingits de l’Institut Pere Mata a les visites turístiques. Així doncs, aquest cap de setmana es donarà el tret de sortida a les visites per a públic individual i a partir d’aquesta data es reprendran les visites per a grups organitzats.

Des de l’oficina de turisme es reben ja moltes peticions tant de visitants individuals com de grups per realitzar la visita en aquest espai patrimonial que es trobava tancat des de l’inici de la pandèmia.

Aquesta reobertura coincideix amb la recent posada en marxa de la segona fase de “Reus una escapada genial de Tardor”, on la visita al Pavelló 6è està inclosa i juntament amb totes les activitats previstes per la campanya de Nadal, serà un atractiu més per visitar la ciutat durant aquestes dates.

Els horaris habituals d’obertura per als propers mesos per a públic individual seran els dissabtes de 11:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 18:00 h, i diumenges i festius de 11:00 h a 14:00 h.

També, com ja venia sent habitual, es reforcen els horaris en ponts i dies festius, així doncs els horaris d’obertura per el proper pont del mes de desembre seran:

  • De dissabte 3 de desembre al dimecres 8 de desembre, als matins de 11:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 18:00 h a la tarda.

La venda d’entrades es realitzarà a https://ticket.reusturisme.cat, atès que es una plataforma pròpia de venda online no hi ha comissió per la compra.

Per les visites de grups concertats, les visites seran sota demanada i prèvia reserva amb l’Oficina de Turisme, i també de cara al mes de gener es tornaran a programar les visites teatralitzades realitzades per Còdol Educació.