Neix la plataforma online “Cambrils Emprèn” per empreses

El nou servei gratuït aposta per millorar la competitivitat dels negocis del municipi

L’Ajuntament de Cambrils presenta la seva nova plataforma online “Cambrils Emprèn”, un servei de suport a les empreses i a les persones emprenedores. L’objectiu és que les empreses que tinguin problemes trobin la solució a la plataforma a través de 21 càpsules formatives gratuïtes sobre continguts relacionats amb Internet, les xarxes socials i les noves tecnologies.

L’aposta de la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament és que cada meso cada dos mesos hi hagi nous cursos per a les empreses a la plataforma. Les formacions van des de la creació de la pàgina web del negoci fins a com aprofitar el WhatsApp correctament en el mercat laboral. El contingut estarà disponible les 24 hores del dia perquè les empreses puguin aprofitar-lo quan puguin i cap curs tindrà un període màxim de realització.

A més, “Cambrils Emprèn” no només tindrà cursos, sinó que també comptarà amb un espai col·laboratiu per resoldre dubtes de qualsevol de les formacions que es duen a terme a la plataforma. També, des de l’Ajuntament s’ha destacat la importància que la plataforma vagi evolucionant a partir de les diferents necessitats concretes que vagin presentant les empreses de Cambrils amb el pas del temps.

Cambrils és pioner, ja que és el primer municipi de la província de Tarragona que ofereix aquest servei. Ana López, regidora de Promoció Econòmica, ha volgut assegurar: “La nostra labor és donar les millors eines perquè les empreses puguin garantir el seu futur”. El gerent de l’empresa LocalProm, Enric Sullà, ha reforçat les paraules de la regidora declarant que “l’objectiu és facilitar l’accés a la formació per a les empreses i els emprenedors”.