L’empresa UNITONO arriba a Reus amb la creació de 150 llocs de treball

La companyia ja ha començat la selecció de personal i espera ampliar la plantilla en poc temps

Marc Arza, Carles Pellicer, Carlos Ubaldo i Gemma Cerro durant la presentació. Foto: Laura V-M.

L’empresa UNITONO, que pertany al grup mercantil Avanza, arriba a Reus amb la creació de més de 150 llocs de treball. La companyia, que s’ubicarà a les instal·lacions del CEPID, al Polígon Tecnoparc, començarà a funcionar a partir del mes d’abril amb l’obertura d’un centre d’atenció telefònica al client. La superfície que ocuparan les oficines serà de gairebé 760 metres quadrats.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha esmentat que l’arribada d’UNITONO és una gran notícia perquè “afecta l’economia en positiu i també a les persones”. També ha dit que Reus és una ciutat que “sempre aposta per les noves tecnologies i ofereix unes magnífiques condicions”. Amb l’arribada de la nova empresa, el CEPID superarà el 90% d’ocupació i els treballadors se sumaran als 185 amb els quals l’edifici ja compta i als 600 que treballen a l’edifici Tecnoparc.

El CEO d’Avanza, Carlos Ubaldo, ha assenyalat que UNITONO arriba a Reus amb “la voluntat de créixer i consolidar el centre d’operacions a la ciutat”. El Grup Avanza està present a sis països, compta amb més de 200 clients i actualment té una plantilla de més de 6.000 treballadors.

D’altra banda, la directora d’UNITONO, Gemma Cerro, ha comentat que la decisió d’ubicar-se a Reus ha estat perquè “a les províncies petites funcionen millor aquest tipus d’empreses, ja que hi ha una major implicació per part de la població, i  per això volem que Reus sigui el centre neuràlgic de tota Catalunya”. El regidor de Promoció Econòmica i conseller delegat de Redessa, Marc Arza, ha assenyalat que està segur que l’activitat de l’empresa anirà bé i “podrà arribar a donar feina al voltant de 400 persones”. També ha explicat que l’Ajuntament de Reus i Redessa estan treballant per la construcció d’un nou edifici CEPID.