L’espectacle per serrar la cama a la Vella Quaresma es farà al Teatre Bartrina

Els encarregats de participar a l'esdeveniment aquesta setmana i de serrar la tercera cama de la Vella Quaresma són els jugadors del Reus Deportiu

El Teatre Bartrina acollirà aquest divendres al matí l’espectacle per serrar la cama a la Vella Quaresma, ja que a causa del mal temps l’organització ha decidit canviar l’emplaçament de les Peixateries Velles a l’espai escènic reusenc. Els encarregats de participar a l’esdeveniment aquesta setmana i de serrar la tercera cama de la Vella Quaresma són els jugadors del Reus Deportiu.

Les escoles que prendran part en el muntatge d’aquesta setmana són la Rubió i Ors, la General Prim, l’Escola Pompeu Fabra, la Rosa Sensat i, finalment, els nens i nenes de l’Escola Maria Rosa Molas. L’espectacle està protagonitzat per Xavi Picarols, que interpreta el personatge del “Carni”, el protagonista del Carnaval que no es resigna a la realitat que la festa s’ha acabat i que no tornarà fins l’any vinent.

La representació té lloc a les 10:00h del matí i està acompanyat amb música, cançons i festa en directe cada setmana. És gratuït i obert a tothom.