La segona edició del festival Di(vi)nes clou amb el concert de la barcelonina Sandra Bautista

El Jardí de la Casa Rull de Reus ha acollit aquest divendres la cloenda de la segona edició del festival Di(vi)nes, organitzat l’associació Etcètera, amb un concert de la cantautora barcelonina Sandra Bautista i un tast poètic de la poetessa Dolors Ollé. Ambdues han posat el colofó final a un esdeveniment que té com a objectiu promoure la creativitat en clau femenina i que se celebra a cavall entre les ciutats de Tarragona i Reus.

Enguany, la incorporació com a esponsor de La Fira Centre Comercial ha permès incrementar l’aposta dels organitzadors i el festival ha destacat per la seva qualitat en les propostes i per la nombrosa assistència de públic. Sandra Bautista, que és una de les finalistes al prestigiós concurs Sona9, ha tancat un calendari que va obrir el passat 5 d’octubre la cantautora tarragonina Anna d’Ivori al Seminari de Tarragona, acompanyada per l’Orquestra de Cambra Amics de la Unió de Granollers i de la poesia a càrrec de la rapsoda Lîla Urbano i el mestre Conrad Setó al piano. El segon concert el va protagonitzar, al Jardí de la Casa Rull de Reus, la cantautora vallenca Elena Volpini i la poetessa tarragonina Carme López.

En resum, els tres concerts han aplegat a més de 300 persones i han consolidat el festival Di(vi)nes que el proper any tindrà continuïtat amb noves propostes de poesia, música i els vins que són el tercer element i donen part del nom a l’esdeveniment. Des de l’associació Etcètera es fa un balanç molt positiu d’aquesta edició del Di(vi)nes i ja es comença a treballar en l’edició del proper any.