La Plaça del Mercadal de Reus s’omple de visitants en cerca de llibres i roses

El bon temps acompanya aquesta diada de Sant Jordi

En aquest diumenge de celebració, amb motiu de la diada de Sant Jordi, la Plaça del Mercadal de Reus s’ha omplert de gom a gom amb visitants que volien veure les parades de llibres i roses que hi ha establertes a la ciutat.

Una multitud de persones ha sortit al carrer per gaudir de la diada i buscar llibres i roses a l’epicentre de la ciutat, a la Plaça del Mercadal. Les parades han omplert tota la plaça i el bon temps ha ajudat a fer que rebessin més visitants.

Cal destacar el paper d’enguany de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus, que ha participat en el disseny d’aparadors d’establiments comercials, tant a Reus com a Tarragona.

Tanmateix, l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus oferirà, el dia 26 d’abril, dues audicions en què alumnes de piano del centre interpreten peces relacionades amb poesies d’autors catalans, que ells mateixos han triat. Les composicions poètiques es projectaran durant les seves interpretacions. Les audicions tindran lloc a les 18.00 i les 19.00 hores a l’Auditori Higini Anglès del centre, al carrer Llovera.