El Rally Costa Daurada Legend celebra la seva 5a edició amb rècord de participants

La prova tindrà lloc el 8 i 9 de novembre a Reus, amb la Plaça de la Llibertat com a epicentre

Presentació del Rally Costa Daurada Legend de Reus. Foto: Maria Comabella

El proper 8 i 9 de novembre torna el Rally Costa Daurada Legend, una carrera destinada a vehicles esportius, de velocitat i regularitat de diferents categories i èpoques. La prova, que té lloc a Reus, celebrarà el seu cinquè aniversari amb un rècord de participació, 94 equips.

L’edició d’enguany mantindrà l’epicentre a la Plaça de la Llibertat, que al 2018 ja es va estrenar com a parc tancat i com a punt de sortida i d’arribada dels participants. Les principals novetats pel que fan al recorregut seran un inèdit i espectacular tram en bucle al Molar (Priorat), en el qual els espectadors podran gaudir dels metres inicials i finals sense haver de canviar de lloc, així com dos nous trams que s’afegiran al recorregut.

Els cotxes es dividiran en quatre categories: Velocitat per a Històrics i Clàssics, Regularitat Súper Sport, Regularitat Sport i Mític Stars. Els de regularitat ompliran de records els apassionats dels ral·lis dels 70, 80 i principis dels 90, mentre que al Mític s’exhibiran vehicles amb un passat de competició pura. La prova està programada a doble jornada, amb 14 especials en carretera tancada. Les primeres quatre es disputaran en horari de tarda/nit el divendres 8 de novembre, mentre que les altres deu es correran el dissabte 9, amb llum de dia i reagrupament a Falset. En total s’han programat més de 140 quilòmetres cronometrats en un recorregut total de més de 480 quilòmetres.

Durant la presentació, el president de l’Escuderia Baix Camp, Jaume Miret, ha explicat els tres objectius que s’havien marcat des de l’organització: fer visible el territori, centrar la cita automobilística a Reus i internacionalitzar el Rally. Miret ha assegurat que s’han complert tots tres, i ha remarcat el fet que en aquesta edició es comptarà amb setze cotxes  estrangers.

El Rally Costa Daurada Legend compta amb la col·laboració de la Fira Centre Comercial i de l’Agència Reus Promoció, que ofereix visites i promocions a tots els participants del rally perquè coneguin els atractius turístics de la ciutat.