Mor Mn. Creu Saiz, exrector de la Parròquia de Santa Maria de Cambrils

Va ser rector de la Parròquia de Santa Maria durant 14 anys i professor i capellà dels germans de La Salle de Cambrils

L’Ajuntament de Cambrils expressa el seu més sentit condol per la mort de mossèn Creu Saiz, que va ser rector de la Parròquia de Santa Maria de Cambrils durant 14 anys (del 1970 fins el 1984) i va mantenir un ferm compromís amb el municipi durant tota la seva vida.  

La missa exequial se celebrarà aquest dissabte, dia 16, a les 10.30 h. a la Prioral de Sant Pere Apòstol de Reus. Caldrà respectar l’aforament permès i les mesures establertes per les autoritats sanitàries. 

Diplomat en Sagrada Escriptura i Filologia Catalana, i llicenciat en Pedagogia, Mossèn Creu Saiz era una persona molt estimada a Cambrils i també a Reus, on va exercir com a rector del Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia i prior de la Prioral de Sant Pere durant vint anys (1996-2016). Des de 2016 era rector de la parròquia de Sant Vicenç Màrtir de Castellvell del Camp.  

Mn. Creu Saiz va néixer el 2 de maig de 1941 al municipi de Valdecolmenas, a Conca, i va rebre l’ordre del diaconat a la capella del Seminari Pontifici de Tarragona l’any 1964.